Serwis Internetowy Miasta Pińczów - www.pinczow.com   Do strony głownej Wstecz - poprzednia strona Kilka słow o nas czyli pinczow.com Wy¶lij do nas maila

Forum pinczow.com Strona Główna Forum pinczow.com
Forum dyskusyjne społeczności pinczow.com

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto jest Twoim kandydatem na fotel prezydenta?

Kto jest Twoim kandydatem na fotel prezydenta?
Marek Jurek
0%
 0%  [ 0 ]
Jarosław Kaczyński
0%
 0%  [ 0 ]
Bronisław Komorowski
16%
 16%  [ 1 ]
Janusz Korwin-Mikke
66%
 66%  [ 4 ]
Andrzej Lepper
0%
 0%  [ 0 ]
Kornel Morawiecki
0%
 0%  [ 0 ]
Grzegorz Napieralski
16%
 16%  [ 1 ]
Andrzej Olechowski
0%
 0%  [ 0 ]
Waldemar Pawlak
0%
 0%  [ 0 ]
Bogusław Ziętek
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 6
Wszystkich Głosów: 6

Autor Wiadomość
Marcjano 

Wysłany: 2010-05-21, 10:15   Kto jest Twoim kandydatem na fotel prezydenta?

Witam Państwa,
W związku ze zbliżającymi się wyborami prezydenckimi, które odbędą się 20 czerwca, czyli dokładnie za 29 dni, uznałem, iż ciekawym i dobrym pomysłem byłoby przeprowadzenie sondy na ten temat wśród mieszkańców Pińczowa i okolic. Jak dobrze wiecie, ostatecznie startuje 10 kandydatów, którzy prezentują różne programy wyborcze.

Nie muszę chyba tłumaczyć, że logiczne będzie podejście, jak oddadzą Państwo głos po zapoznaniu się wcześniej z głoszonymi przez kandydatów poglądami. Mam nadzieję, iż swojej decyzji i wiary w tych ludzi nie oprzecie tylko na tym co podaje nam telewizja publiczna, prasa czy sondaże, bo przecież wszelkie dane i fakty w nich podawane są bardzo często sprytnie manipulowane.

Ja osobiście jestem zwolennikiem Janusza Korwin-Mikke z partii "Wolność i Praworządność" i zdecydowanie oddam swój głos na tego kandydata nie tyle w sondzie, co przede wszystkim w czerwcowych wyborach. Dlaczego? Zainteresowanych odsyłam do mojego innego postu http://www.pinczow.com/forum/viewtopic.php?t=3781 i zachęcam do poświęcenia chwili czasu na zapoznanie się z załączonymi filmami.

Wyrażając swoją opinię i oddając swój głos rozumujmy i działajmy zgodnie z przekonaniem - "oddam swój głos na kogoś kto na to autentycznie zasługuje, niż na kogoś, kto potrafi tylko umiejętnie manipulować masami".

Sonda będzie trwać do 19 czerwca.

Odpowiedz do tematu