Marcjano
|
Wysłany: 2010-05-21, 10:15 Kto jest Twoim kandydatem na fotel prezydenta?
|
|
|
Witam Państwa,
W związku ze zbliżającymi się wyborami prezydenckimi, które odbędą się 20 czerwca, czyli dokładnie za 29 dni, uznałem, iż ciekawym i dobrym pomysłem byłoby przeprowadzenie sondy na ten temat wśród mieszkańców Pińczowa i okolic. Jak dobrze wiecie, ostatecznie startuje 10 kandydatów, którzy prezentują różne programy wyborcze.
Nie muszę chyba tłumaczyć, że logiczne będzie podejście, jak oddadzą Państwo głos po zapoznaniu się wcześniej z głoszonymi przez kandydatów poglądami. Mam nadzieję, iż swojej decyzji i wiary w tych ludzi nie oprzecie tylko na tym co podaje nam telewizja publiczna, prasa czy sondaże, bo przecież wszelkie dane i fakty w nich podawane są bardzo często sprytnie manipulowane.
Ja osobiście jestem zwolennikiem Janusza Korwin-Mikke z partii "Wolność i Praworządność" i zdecydowanie oddam swój głos na tego kandydata nie tyle w sondzie, co przede wszystkim w czerwcowych wyborach. Dlaczego? Zainteresowanych odsyłam do mojego innego postu http://www.pinczow.com/forum/viewtopic.php?t=3781 i zachęcam do poświęcenia chwili czasu na zapoznanie się z załączonymi filmami.
Wyrażając swoją opinię i oddając swój głos rozumujmy i działajmy zgodnie z przekonaniem - "oddam swój głos na kogoś kto na to autentycznie zasługuje, niż na kogoś, kto potrafi tylko umiejętnie manipulować masami".
Sonda będzie trwać do 19 czerwca. |
|